Centraal-Zwitserland

Over Centraal-Zwitserland

Centraal-Zwitserland, fascinerende natuur

Hoge bergtoppen, diepe kloven, alpinedalen en prachtige meren. Geniet boven op de berg van een fascinerend uitzicht over de Vierwaldstättersee (Vierwoudstedenmeer) en de omringende bergtoppen. Een chalet in Centraal Zwitserland is een prima uitvalsbasis voor een vakantie in deze regio.

Centraal-Zwitserland

In Centraal Zwitserland vindt u onder andere de bekende vakantieplaats Engelberg (zowel 's winters als 's zomers) met de 3.000 m hoge Titlis, het schilderachtige Vierwoudstedenmeer en de beroemde stad Luzern. Centraal Zwitserland is zowel geografisch als historisch het hart van Zwitserland

Vierwaldstättersee

Rond het Vierwoudstedenmeer hoeft niemand zich te vervelen. Hier zijn genoeg vakantiewoningen te vinden en er zijn uitgebreide excursiemogelijkheden. Een rondvaart over het meer met een traditionele stoomboot of een uitstapje naar een van de omliggende bergtoppen, waar u geniet van een prachtig panorama. U kunt hier zowel gebruik maken van boten, tandradbanen en treinen.

Winter

In Centraal-Zwitserland is tot in het voorjaar fantastische sneeuw te vinden. Skiën en snowboarden op perfect geprepareerde pistes, langlaufen met de Alpen als achtergrond en wandelen door betoverende winterlandschappen. Er zijn 15 skigebieden te vinden rond het Vierwoudstedenmeer, met in totaal ruim 500 km pistes. Het is nu mogelijkheid om voor al deze gebieden één abonnement te nemen, de Schneepass Zentralschweiz.

De bekendste wintersport plaats in deze regio is wellicht Engelberg met een ruim aanbod aan chalets en met de meer dan 3000 meter hoge Titlis. Hier vindt u een 12 km lange skipiste met 2000 meter hoogteverschil. In Melchsee-Frutt vindt u een 8 km lange sleebaan naar Stöckalp. Voor de langlaufer is er ook nog een 40 km lange loipe in Andermatt.

Centraal-Zwitserland
Bekijk alle chalets in Centraal-Zwitserland
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders