Saanen

Over Saanen

Saanen

Saanen is een klein authentiek dorp in het Berner Oberland. Het dorp ligt vlakbij de mondaine plaats Gstaad (4 km). In de winer is het Saanenland een waar sneeuwparadijs met 250 km pistes. Ook langlaufers zitten bij voldoende sneeuw goed in Saanen.

Saanen zelf is een klein dorp met enkele winkels. Vertier is te vinden in het nabijgelegen Gstaad, hier moet u zijn voor de apres-ski en het uitgaansleven. Het prijsniveau is in Saanen een stuk vriendelijker dan in Gstaad. In Saanen vindt u prachtige mooie houten chalets.

Het skigebied

Het skigebied is met 250 km aan pistes zeer groot. Niet alle gebieden zijn echter onderling verbonden. Tussen deze gebieden rijdt een skibus.

Ook voor langlaufers is er voldoende te beleven in Saanen en omgeving. Er zijn 14 loipes van in totaal 140 km. Ook zijn er voor winterwindelaars voldoende geprepareerde wandelpaden.

Zomer in Saanen

Ook in de zomer zijn er in Saanen en omgeving vele activiteiten mogelijk. Dit omgeving is schitterend en leent zich voor wandeltochten. U kunt hier ook mountainbiken, golfen, zwemmen, raften, gleitschirmfliegen, ballonvaarten maken en nog veel meer.

Bekijk alle chalets in Saanen
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders