Engelberg

Over Engelberg

Engelberg

Engelberg ligt 35 km ten zuiden van Luzern in Centraal-Zwitserland. Zowel in de zomer als in de winter is Engelberg een populaire vakantiebestemming. Engelberg is ingesloten door bergen, waarvan de Titles (3238 m) in het noorden de bekendste is. Engelberg is een gezellige plaats, waar de sfeer grotendeels wordt bepaald door het plaatselijke klooster. De vele hotels, chalets en vakantiewoningen passen hier op een goede manier bij.

Wintersport in Engelberg

Engelberg is een moderne wintersportplaats, gelegen in een kom in het dal. In het skigebied en het dorp zelf zijn gezellige restaurants en après-ski gelegenheden. De après ski is in Engelberg gevarieerd en erg gezellig.

De gebieden Titles-Jochpass en Brunni bieden in totaal ruim 80 km piste met 14 liften. Ook biedt dit skigebied echte uitdagingen aan de off-piste skiër.

Engelberg in de zomer

Door het zeer mooie bergpanorama rondom Engelberg kunt u hier uitstekend wandelen. Er is ruim 360 km aan wandelwegen om te genieten van het uitzicht en de frisse alpenlucht in te ademen. Daarnaast kunt u hier mountainbiken over gevarieerde routes of klimmen, zowel voor beginners als gevorderen. Na een actieve of relaxte dag staan in Engelberg talrijke chalets, appartementen en vakantiewoningen voor u klaar.

Bekijk alle chalets in Engelberg
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders