Flims

Over Flims

Flims

Flims is een van de plaatsen in de vakantieregio Flims-Laax-Falera. Dit gebied is gelegen op een zonnig bergplateau boven de Rijnkloof in het oosten van Zwitserland. Flims heeft ongeveer 2600 inwoners en ligt op 1080 meter hoogte. Van de drie dorpen Flims, Laax en Falera ligt Flims zich met name op wandelaars en welnessgasten.

Skigebied Flims-Laax

Dit mooie skigebied biedt 220 km pistes. Het skigebied is zeer gevarieerd en uitermate geschikt voor families, snowboarders, skiërs of winterwandelaars. Het skigebied heeft een hoogte variërend van 1100 tot 3000 meter. Het skigebied heeft lange afdalingen, brede pistes en halfpipes. Ook zijn er verschillende bergrestaurants en verschillende après-ski activiteiten.

In de zomer

In het gebied Flims Laax Falera zijn meer dan 330 km mountainbikepaden en ruim 250 km wandelpaden te vinden. Maar een vakantie in een chalet in deze regio biedt meer mogelijkheden. Tennis, badminton, golf en zwemmeertjes bieden afwisseling voor het hele gezin.

De Rijnkloof

Vanuit Flims kunt u de Rijnkloof van boven zien. De Rijnkloof is een unieke canyon met bizarre steenformaties. Nog steeds worden treinreizigers, riverrafters en wandelaars hierdoor elke dag gefascineerd.

Bekijk alle chalets in Flims
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders