Arosa

Over Arosa

Arosa

Het dorp Arosa ligt aan het eind van het Schanfiggdal in Graubünden op een hoogte van circa 1750 meter. In de winter heeft u hier veel wintersportmogelijkheden en in de zomer vindt u hier een uitgestrekt wandelgebied. Arosa is een zonnige en mondaine ski- en vakantiebestemming. Door de ligging in het dal is Arosa zeer zonnig en ligt het uit de wind. Kortom, in Arosa vindt u perfecte omstandigheden voor een vakantie in een comfortabel chalet.

Arosa in de zomer

In de zomer is het zeer goed uit te houden in Arosa. Voor wandelaars, mountainbikers en vakantiegangers die willen genieten van een relaxte vakantie zijn hier genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld de 15 kilometer lange 10-merenwandeltocht. Hierbij wandelt u van het ene glasheldere bergmeer naar het andere. Ook kent Arosa een mooie 18-holes golfbaan. In een prachtige omgeving ligt deze golfbaan op 1850 m.

Skiën en snowboarden in Arosa

Het skigebied telt 70 km geprepareerde pistes en ook nog eens 30 km freeride gebied. De maximale hoogte van het skigebied is 2653 meter. Ook zijn hier winterwandelpaden met een totale lengte van 60 km. Verder zijn er aantrekkelijke routes voor sneeuwschoenlopers en sleeërs.

Kuuroord

In de 19de eeuw werd Arosa ontdekt als kuuroord. Er is hier geen doorgaand verkeer, waardoor de lucht bijzonder schoon is.

Bekijk alle chalets in Arosa
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders