Corzoneso

Over Corzoneso

Corzoneso

Corzoneso ligt in het mooie Bleniodal in Ticino. Dit dal is mooi gelegen met vele wandelmogelijkheden. Het kleine dorpje Corzoneso hoort bij de gemeente Leontica. Met 40 minuten rijden bent u in de mooie toeristische plaatsen Locarno of Ascona aan het Lago Maggiore. Ook Lugano ligt op slechts 3 kwartier rijden.

In het Bleniodal heeft u schitterend uitzicht op de bergtoppen en kunt u zeer mooie wandelingen maken. Wilt u genieten van de zon aan het Lago Maggiore of het meer van Lugano, dan is dit ook mogelijk. Hier heeft u ook veel mogelijkheden wat watersport betreft.

Het Bleniodal strekt zich uit van de stad Biasca tot de 1916 meter hoge Col de Lucomagno. Het dal is een groot natuurgebied en tegelijkertijd een streek met een rijk cultureel en historisch erfgoed. In totaal vindt u in het Bleniodal 500 km aan wandelpaden. Het Bleniodal is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van alpenweiden, bossen en de omliggende bergtoppen. Voor uitstapjes zijn het Lago Maggiore en het meer van Lugano uitermate geschikt.

Bekijk alle chalets in Corzoneso
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders