Bellwald

Over Bellwald

Bellwald

Het vakantiedorp Bellwald is een zeer zonnig gelegen dorp in Wallis. Bellwald is het hoogstgelegen dorp op 1600 meter in het Goms, op 35 km van Brig. Het dorp is pas sinds 1970 over de weg bereikbaar. Het oorspronkelijke karakter van dit dorp is nog altijd bewaard gebleven, u heeft hier geen last van massatoerisme. U vindt hier prachtig gelegen chalets en vakantiewoningen met uitzicht op het Rhônedal en het Fieschertal. Door de bijzondere ligging van Bellwald en zuivere lucht heeft men hier overwogen om een sanatorium te bouwen.

Zomer in Bellwald

Bellwald ligt op mooi zonnenterras in het Goms. In de zomer is dit een rustige en idyllisch gelegen plaats. Rondom Bellwald kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de rust. Ook worden in Bellwald mountainbikes verhuurd en is het een mooie ervaring om per step een afdaling over een blauwe piste te maken. Je gaat met een stoeltjeslift omhoog.

In de omgeving zijn vele uitstapjes te maken. Over de Grimsel, Nufenen, Furka en Simplonpass kunnen mooie autoroutes worden gemaakt. In het Gomsdal en in het Binntal vindt u authentieke Zwitserse dorpjes. In de stad Brig zijn gezellige winkels en restaurants en een groot openluchtzwembad. Een mooi openluchtzwembad vindt u ook in Reckingen. Daarnaast ligt de bekende Aletschgletsjer vlakbij. Deze kunt u bereiken door vanuit Fiesch met de kabelbaan naar de Eggishorn te gaan.

Winter in Bellwald

Bij Bellwald vindt u een klein, overzichtelijk skigebied. Dit familievriendelijke gebied heeft 2 stoeltjesliften en 4 sleepliften. Ook is er een oefenweide speciaal voor kleine kinderen. Vanuit uw chalet staat uw vrijwel direct op de piste. Gevordere skiërs kunne overwegen om een dag naar het grotere en dichtbijgelegen Aletschgebied te gaan.

Verder is er in Bellwald een langlaufloipe van 7 km. Uitgebreide langlaufmogelijkheden vindt u in het langlaufparadijs Goms. Tussen Oberwald en Niederwald liggen fantastische loipes. Met de trein van de Matterhorn-Gotthard-Bahn kunt u weer terug naar uw startpunt.

Bekijk alle chalets in Bellwald
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders