Eischoll

Over Eischoll

Eischoll

Eischoll is een rustig gelegen dorp op een zuidhelling boven het Rhônedal. Het ligt in de buurt van de stad Visp. Het dorp is klein, maar voorzieningen als een bakker en supermarkt zijn hier aanwezig. Ook treft u hier diverse restaurants met Walliser specialiteiten op het menu. In de zomer is het hier prachtig wandelen, in de winter kan er worden geskied.

Bij Eischoll en de dorpen Unterbäch en Bürchen kan prima worden geskied. Deze dorpen zijn onderdeel van het skigebied Rund um Visp. Dit skigebied is door de zuidhelling zonnig en vooral voor beginnende skiërs en snowboarders ideaal. Skibussen rijden tussen de verschillende dorpen in dit skigebied. Ook kunt u in de regio Rund um Visp langlaufen en winterwandelingen maken. Vanuit uw chalet in Eischoll kunt u bijna direct op de ski's stappen. De pistes lopen tot in het dorp. Grote skigebieden als Zermatt, Saas-Fee en Crans-Montana liggen in de buurt en zijn met de auto te bereiken.

Ook in de zomer is Eischoll een mooie bestemming om te verblijven. De omgeving is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Voor uitstapjes kunt u de plaatsen Zermatt, Verbier, Montana, Saas-Fee, Leukerbad of Bettmeralp bezoeken. Ook zijn in de omgeving mountainbike routes uitgezet. In het dorp zijn mountainbikes te huur.

Leukerbad is bekend van het kuuroord. Hier zijn spa's, bubbelbaden, een kuurbad, een sportbad, glijbanen en meer.

Bekijk alle chalets in Eischoll
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders