Crans-Montana

Over Crans-Montana

Crans-Montana

Crans en Montana zijn twee dorpen in het Franstalige deel van Wallis op een zonnig plateau boven het Rhônedal. De dorpen grenzen aan elkaar, maar in de praktijk zorgt de weg voor een scheiding. Crans en Montana hebben allebei een lift naar het grote en zonnige skigebied Crans-Montana. In de zomer staan diverse golf- en tennisbanen tot u beschikking of kunt u wandelen, paardrijden, zwemmen of zeilen op het meer van Moubra. Crans-Montana combineert het comfort van een moderne vakantiebestemming met zeer mooie natuur en uitzicht over de Walliser Alpen. Qua accommodaties heeft u hier volop keus. Van luxe chalets en hotels tot goedkopere, maar comfortabele appartementen.

Crans-Montana in de winter

Het skigebied Crans-Montana is zeer zonnig en is zeker een aanrader voor jong en oud. Het gebied kent 160 km aan pistes die volop in de zon liggen. Dit kan soms wat sneeuwproblemen op de lager gelegen pistes opleveren, maar er valt volop te genieten van de zon. De pistes zijn zeer gevarieerd. Boven de boomgrens zijn de pistes breed en open. Tussen de bomen zijn prachtige winterwandelpaden en langlaufloipes te vinden. Na een actieve dag kunt u aangename avonden doorbrengen in uw eigen comfortabele chalet.

Crans-Montana in de zomer

Ook voor actieve wandelaars biedt der regio rond Crans Montana talrijke uitdagingen. U heeft uitzicht op 4000 meter hoge bergtoppen en gigantische gletsjers, terwijl u van dorpje naar dorpje loopt. Naast wandelen kunt u in de omgeving uitstekend mountainbiken, golfen of paragliden.

In de zomer is Crans-Montana een centrum voor de golfsport. Rondom Crans-Montana zijn 4 golfbanen te vinden, waarop ook diverse internationale toernooien plaatsvinden.

Bekijk alle chalets in Crans-Montana
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders