Axalp

Over Axalp

Axalp

Het dorp Axalp, in het Berner Oberland, ligt in de bergen boven Brienz. Axalp ligt op 21 km van Interlaken en op 10 km van Brienz. De Brienzersee, met mooie zwemmogelijkheden, is ook in de buurt op 10 km.

Axalp in de zomer

Grotere plaatsen als Brienz en Interlaken liggen dichtbij. Hier zijn mooie terrasjes, winkels en restaurant te vinden. In de bergen in de omgeving kunnen mooie wandeltochten worden gemaakt. In de Brienzersee, die op 10 km ligt, kunt u mooi zwemmen.

In Brienz vindt u de Brienz Rothorn Bahn. Dit is een traditionele stoomtrein op een tandradbaan die u naar de Brienzer Rothorn op bijna 1700 meter brengt. Hiervandaan heeft u zeer mooie uitzichten op de Berner Alpen, de Brienzersee en het dorp Brienz.

Wintersport in Axalp

Het skigebied Axalp/Brienz is een klein en romantisch skigebied. In totaal zijn er 4 liften en 20 kilometer aan piste. Vooral voor kleine kinderen is dit een ideaal gebied, ze kunnen niet verdwalen. In het kinderparadijs "Axiland" zullen ze het zeker naar hun zin hebben in de sneeuw. Axalp biedt ook speciale dagkaarten aan voor families tegen redelijke prijzen.

Bekijk alle chalets in Axalp
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders