Meiringen

Over Meiringen

Meiringen

Meiringen is het belangrijkste dorp in het Haslital in het Berner Oberland. Het dorp heeft circa 4700 inwoners en ligt op 600 meter hoogte. Dit is relatief laag, maar het dorp heeft goede verbindingen met de hoger gelegen ski- en wandelgebieden. Meiringen is een populaire vakantiebestemming, zowel in de zomer als in de winter.

Skiën in Meiringen-Hasliberg

Het zonnige skigebied Meiringen-Hasliberg biedt ideale omstandigheden voor ongestoord sneeuwplezier. Er zijn brede pistes, natuurlijke couloirs en moderne liftinstallaties.

Door de lage ligging van Meiringen kan het in drukke tijden lang duren om tot in de top van het gebied te komen. Voor wie direct in het skigebied wil zitten en niet direct de functionaliteiten van een grote plaats nodig heeft zijn de chalets in de kleine dorpjes op de Hasliberg boven Meiringen een aanrader.

Voor iedereen die niet van skiën of snowboarden houdt zijn er andere sportieve mogelijkheden. Winterwandelpaden, sleebanen en langlaufloipes staan tot u beschikking.

Meiringen in de zomer

Het Haslital biedt een groot net aan wandelpaden voor iedereen. U heeft een mooi uitzicht op de Engelhörner, de Wetterhorngruppe, de Eiger en de Mönch. Een tocht met een step van de Mägisalp naar Bidmi is een onvergetelijke belevenis. Ook biedt Meiringen mogelijkheden voor gleitschirmfliegen. Het gebied Meiringen-Hasliberg heeft hiervoor een van de mooiste gebieden midden in de Alpen.

Bekijk alle chalets in Meiringen
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief per e-mail.

» inschrijven

Contact

Contact

Neem contact op voor vragen en meer informatie.

» contact

Sitemap

Sitemap

Bekijk het overzicht van alle pagina's op deze site.

» sitemap

Voor verhuurders

Voor verhuurders

Meld gratis uw vakantiewoning in Zwitserland aan.

» verhuurders